Petrece sarbatorile de Paste 2019 in Vatra Moldovitei

Localitatea Vatra Moldovitei se afla in judetul Suceava, in frumoasa si binecunoscuta zona Bucovina. Aceasta zona este renumita in toata tara datorita traditiilor si obiceiurilor impresionante pe care locuitorii le-au conservat de-a lungul timpului si care sunt cu adevarat impresionante.

Daca nu ai petrecut niciodata vreo sarbatoare in Bucovina, in cazul in care ai posibilitatea nu ezita sa alegi ca destinatie de vacanta pentru Pastele 2019 localitatea Vatra Moldovitei.

In afara de faptul ca va veti putea bucura de aer curat, de peisaje fabuloase si oamenii foarte modesti si spirituali, aici veti ramane foarte placut surprinsi si de traditiile care au loc in perioada sarbatorilor Pascale.

Foto Source: Jan Pešula

Inca de acum locuitorii zonei incep sa se pregateasca pentru Festivalul Oualor Incondeiate, in cadrul caruia, fiecare dintre participant isi va arata talentul mostenit si prelucrat din familie in arta vopsirii oualor de Paste.

In cazul in care veti dorii sa petreceti Pastele in frumoasa localitate din Bucovina, Vatra Moldovitei veti  avea posibilitatea sa participate si la Slujba de Inviere de la Manastirea Vatra Moldovitei, slujba deosebita care va va curate sufletele si va va impresiona cu siguranta.

Pentru un astfel de sejur trebuie sa stiti ca nu necesitati un buget foarte mare deoarece preturile de cazare Vatra Moldovitei sunt extrem de avantajoase si la indemana tuturor. Chiar daca tarifele sunt ieftine conditiile de cazare si masa sunt mult peste asteptarile celor care au calatorit in Romania.

Vatra Moldovitei poate fi o destinatia de vacanta in orice perioada a nului, fie ca este iarna , toamna , vara sau primava, aici veti putea oricand sa petreceti momentele relaxante si totodata memorabile.

Multi dintre cei care au calatorit prin toata tara, sustin ca zona Bucovinei este una dintre cele mai impresionante si frumoase zone de la noi si ca orice roman ar trebuii sa ajunga aici macar o data in viata.

Descoperiti traditii inedite , zone impresionante, bucate gustoase si oameni de calitate alegand un sejur in Vatra Moldovitei.

Comments are closed.