Baterii de lux pentru baie

Amenajarea baii este o misiune care te poate pune in dificultate mai ales atunci cand trebuie sa alegi gama de obiecte sanitare. Cel mai important sfat pentru cei care se pregatesc sa echipeze sau reamenajeze camera de baie este sa mizeze pe calitate.

Cand cauti, de exemplu, accesorii rezistente si aspectuoase pentru baie, poti beneficia atat de cele mai noi tehnologii, cat si de cele mai inovatoare designuri daca te indrepti catre obiecte sanitare de lux.

Unul dintre cele mai importante obiecte din baie este bateria sanitara. Fie ca vorbim despre bateria de lavoar, bateria de cada sau bateria de dus, trebuie sa ai in vedere ca acest accesoriu este utilizat zilnic, bateria de lavoar fiind poate cel mai expus dintre acestea.

Deteriorarea este provocata de urilizare, dar si de presiunea apei, de exemplu. Tocmai de aceea, bateriile pentru baie trebuie alese astfel incat sa nu necesite inlocuirea frecventa, sa aiba un design care sa se integreze perfect in designul de ansamblu al spatiului baii si sa fie eco-friendly ajutand la encomia consumului de apa.

De cele mai multe ori, doar bateriile de lux pentru baie indeplinesc toate aceste criterii si garanteaza calitate superioara.

Prin ce se deosebeste o baterie sanitara de lux de o baterie sanitara de slaba calitate?

In primul rand, aceasta este realizata din materiale de cea mai buna calitate care rezista in timp, nu contine componente de plastic sau alt fel de accesorii care sa se deterioreze in timpul functionarii.

In al doilea rand, designul este unul deosebit. Exista o gama variata de modele de baterii de lux care corespund celor mai exigente preferinte de stil – rustic, elegant, modern, cu elemente ceramice inedite.

In al treilea rand, bateriile sanitare de lux includ tehnologii inovatoare astfel incat sa fie practic de folosit, silentioase, economice. Solutiile de ultima generatie fac astfel incat aceste baterii sanitare sa aduca o economie de pana la 50% a consumului apei.

Fie ca ai nevoie de o baterie sanitara de lux cu design simplu pentru amenajarea baii de oaspeti sau pentru o baterie cu design special pentru fiecare locatie de baie – bazin, bideu, cada, dus, poti gasi in momentul actual modele care completeaza cu mult gust orice amenajare interioara.

De exemplu, o idee excelenta pentru amenajarea baii este utilizarea unei baterii sanitare cu led si tip de curgere cascada, a carei lumina isi schimba culoarea in functie de temperatura apei, oferind un aspect ultramodern oricarei bai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *