Ce face o anume pensiune alegerea ideala pentru cazare?

Ce face o anume pensiune alegerea ideala pentru cazare? Clientul care se întoarce sau o recomandă prietenilor și familiei! De-a lungul anilor, am călătorit intens și am inchiriat camere în multe pensiuni, hoteluri și hosteluri. În toti acesti ani, am avut parte de multe locuri minunate in care am innoptat;

Cu toate acestea, am avut si neplaceri. Aș merge până la a spune ca unele experienta au fost îngrozitoare! La ce trebuie sa fi atent inainte de a inchiria o camera intr-o pensiune? În opinia mea, elementele de bază sunt următoarele: curățenia, facilitățile, ospitalitatea prorpietarului și apoi prețul.

Unii ar putea pune aceste elemente într-o ordine diferită, insa prețul nu ar trebui să fie pe primul loc niciodata. Desi mulți dintre noi calatorim deja cu un buget prestabilit, oricat de mic ar fi pretul unei camere intr-o pensiune, curatenia din ea este obligatorie iar facilitatile de baza trebuie sa existe.

Cu atata concurență pe piata, există întotdeauna tendinta de a scădea prețul. Proprietarii de pesniuni incearcain mod normal sa isi maximizeze profiturile apeland la tot felul de tertitipuri, insa acest lucru nu trebuie sa priveze beneficiarul de anumite beneficii si nu trebuie sub nici o forma sa ii fie afectat sejurul.

Prin urmare, concentrați-vă pe elementele de bază. Majoritatea dintre noi suntem bucuroși să platim, chiar si un pic mai mult, in cazul in care curățenia și facilitățile sunt ok. In ceea ce priveste ospitalitatea proprietarului, aceasta este „din partea casei” si nu cred ca ii cade o mana sau un picior daca ne trateaza frumos!

Iar data viitoare când vi se cer explicatii pentru review-ul mai putin pozitiv pe care l-ati oferit unei pensiuni spuneti-i proprietarului pensiunii ca poate fi timpul să petreaca o noapte în camera in care si dumneavoastra ati innoptat pentru a afla de ce.

Penstru o pensiune decente, curata si cu personal ospitalier in Timisoara incercati Pensiunea Elisei! O unitate de cazare in Timisoara cu preturi decente si cu review-uri destul de bune pana acum!

Comments are closed.